RING OSS - 08-121 129 48

Kameraövervakning Stockholm

RING OSS - 08-121 129 48

Larm

Kameraövervakning i Stockholm är vår expertis. Så hör av er för kameraövervakning i Stockholm.

Behöver er fastighet ett larm i Stockholm? Eller bara se över er larmutrustning? Våra tekniker är  polisgodkända för att jobba med både kameraövervakning i Stockholm men också olika typer av larm för både företag och privatpersoner.

Behöver ni larm i Stockholm? Kontakta oss, vi har kostnadsfri konsultation och offert!

Certifierade larm

Vi installerar larm av märket Jamblatron.Det är ett certifierat larm i Stockholm till både privatpersoner och företag. Vi har lång erfarenhet av det här larmet. De går dessutom utmärkt att kombinera tillsammans med vår kameraövervakning i Stockholm.

Fördelarna med våra larm är:

  • Det är larm som är enkla att använda, av högsta kvalitet och godkända av samtliga försäkringsbolag.
  • Vårt larm i Stockholm kan enkelt kopplas till vaktbolag och/ eller larmcentral samt till egna telefonnummer, om så önskas.
  • Det här är larm som har hybridsystem. De hanterar både trådlösa och trådbundna sektioner.

Erbjuder även larmuppkoppling

Vill ni även ha en larmcentral kopplat till ert larm i Stockholm? Vårt företag erbjuder förutom kameraövervakning i Stockholm och larm även larmuppkoppling för företag och privatpersoner.

Av oss kan ni få larmuppkoppling genom Tempest larmcentral samt övriga larmcentraler. Deras larmoperatörer håller koll på ert larm i Stockholm och är beredda att utföra de åtgärder som du som kund har gett instruktion om. Tempest övervakat alla typer av larm; inbrott, överfall, hiss och andra driftslarm – hos både företag och privatbostäder.

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri konsultation av kameraövervakning i Stockholm samt fri offert. Vårt företag har lång erfarenhet och gott samarbete med de största leverantörerna. För oss är det viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med en hög driftsäkerhet och service.

Anlita oss, vi har lång erfarenhet av kameraövervakning i Stockholm och larm!