RING OSS - 08-121 129 48

Kameraövervakning Stockholm

RING OSS - 08-121 129 48

Om oss

Vi kan skräddarsy din kameraövervakning i Stockholm efter era behov. Ring oss, vi tar hand om er kameraövervakning i Stockholm.

Välkomna till Svesab Security!

Vårt bolag erbjuder säkerhetslösningar till våra kunder och däribland kameraövervakning i Stockholm, CCTV. Vårt bolag har funnits sedan 2003 och har i dag 13 anställda. 

Kontakta oss– vi hjälper er med kameraövervakning i Stockholm! Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Kameraövervakning i Stockholm: 

Vi tillhandahåller professionell support och installation av kameraövervakning i Stockholm och är sedan tidigare godkända av Polisen. Vårt företag samarbetar med de största leverantörerna, bland annat Tempest Larmcentral, Securitas, SOS Alarm, Nokas och Avarn – för att garantera våra kunder hög driftsäkerhet och god service.

Hos oss finner ni olika lösningar för er kameraövervakning i Stockholm. Vi har alltifrån synliga övervakningskameror i form av systemkameror, till dolda övervakningskameror.

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri konsultation av kameraövervakning i Stockholm samt fri offert. Vårt företag har lång erfarenhet och gott samarbete med de största leverantörerna. För oss är det viktigt att våra kunder kan känna sig trygga med en hög driftsäkerhet och service.

Trygghet och säkerhet

Hos oss hittar ni de säkerhetslösningar som ni behöver. Vi skräddarsyr ett system av kameraövervakning i Stockholm just för er. Våra anställda är utbildade och medlemmar i Företagarna. Vårt bolag har en CCTV-ingenjör som är certifierad via SBSC. Bolaget är även certiferade av Jablotronlarm.

Behöver ni kameraövervakning i Stockholm? Vänder då till oss, vi skräddarsyr er kameraövervakning i Stockholm och är certifierade.     Du kan lita på att vår kameraövervakning är pålitlig och säker. Vi är certifierade. Kontakta oss för kameraövervakning i Stockholm.

Förutom kameraövervakning i Stockholm erbjuder vi även:

  • Support och installation av larm i Stockholm.
  • Passagesystem.
  • IT-säkerhet samt övriga säkerhetslösning.
  • Olika typer av övervakningskameror.
  • CCTV.

Har ni några frågor angående vår kameraövervakning i Stockholm? Hör av er, vi erbjuder även kostnadsfri konsultation.